Praktijkwerkboekje basiscursus

Welkom op de pagina voor het
digitale praktijkwerkboekje.

Op deze pagina vindt u informatie welke te gebruiken is bij:

– de toegang tot het geheel digitale praktijkwerkboekje.
– de toegang tot uitwerkingspagina’s van de uitgevoerde opdrachten.

Als u niet bekent bent met het praktijkwerkboekje vindt u op deze pagina een trailer van het praktijkwerkboekje. U krijgt een indruk wat het praktijkwerkboekje voor leraren, praktijkbegeleiders en cursisten biedt. De informatie en structuur die bij het geven of volgen van de basiscursus, ook wel beginnerscursus genoemd, gebruikt wordt. Het praktijkboekje is, als u geïnteresseerd bent geraakt, te bestellen bij de auteur van het boekje Sigis Sparenberg.

Email sp_sparenberg@hotmail.com of kunt u verwezen worden naar de cursus waar het praktijkwerkboekje gebruikt wordt en beschikbaar is.

Als u cursist bent en de digitale versie van het praktijkwerkboekje wilt gebruiken kunt u uw wachtwoord gebruiken dat bij de leraar bekend is.

Achter het wachtwoord vindt u:

  • De PDF van het praktijkwerkboekje met alle actieve links uit het praktijkboekje.
  • De Word versie van elk uitwerkblad behorend bij praktijkopdracht. De opdrachten zijn stuk voor stuk te downloaden, in te vullen/uit te werken en daarna als email bijlage te versturen naar de cursusleiding.

TRAILER Praktijkwerkboekje (gratis)

Bekijk de trailers en zie hoe de basiscursus is opgezet en ondersteun wordt door het praktijkwerkboekje.

Uitwerkingspagina’s per opdracht (Word-document)


LOGIN Digitale Praktijkwerkboekje

Klik op onderstaande kaders om doorgeschakeld te worden naar de LOGIN pagina en vul de door de leraar versterkte gebruikerscode in of neem contact op met de auteur van het boekje Sigis Sparenberg. U wordt doorgeschakeld naar de pagina met het complete boekje met actieve links en de uitwerkingspagina’s van het praktijkwerkboekje: